Podaci o prodajnom mjestu

Podaci o prodajnom mjestu:

Puni naziv tvrtke: HERBAL THERAPY društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge
Broj sudskog ili drugoga javnog registra u koji je upisan, te podatke o registru:
Društvo upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod matičnim brojem subjekta 080944645
OIB: 72578078686
Puna adresa sjedišta (i prodajnog mjesta ako je različita) uključivo ime države u kojoj se nalazi:
Okunšćak (Općina Rugvica), Petkova 24, Hrvatska
Kontakt podaci:
Telefon: +385 1 5623 888
Email: info@herbal-therapy.hr

Proizvodi i/ili usluge

HERBAL THERAPY d.o.o. distribuira proizvode na bazi industrijske konoplje za RH.

Maloprodajna cijena istaknuta na webshopu www.herbal-therapy.hr uključuje sva porezna i druga davanja te valutu plaćanja kune. Sve dodatne doplate poput pristojbi i sličnoga su jasno naznačeni.

Uvjeti prodaje

Opći uvjeti poslovanja tvrtke HERBAL THERAPY d.o.o. su dostupni klijentima na linku: OPĆI UVJETI, te sadrže sve potrebne informacije u vezi sa stupnjevima koji slijede u postupku sklapanja ugovora (prodaje/kupovine), opis načina i roka isporuke proizvoda ili pružanja usluge te pravu kupca na raskid ugovora po Članku 45. Zakona o zaštiti potrošača, roku za raskid, situacije po kojima je isključeno pravo kupca na raskid ugovora, te uvjete reklamacija odnosno povrata novaca i/ili robe te usluge koje se nude nakon prodaje poput jamstvenih uvjeta koji se daju uz uslugu.
Načini i uvjeti plaćanja su dostupni na linku OPĆI UVJETI.
U koraku završetka kupnje klijent je u mogućnosti pregledati svoju narudžbu te ispraviti podatke prije finalizacija plaćanja.

Ostale informacije

Opis načina zaštite povjerljivih podataka: je dostupna na linku Zaštita privatnosti.
Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju
HERBAL THERAPY d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke cps.corvus.hr žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici HERBAL THERAPY d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.
CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim.

Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.