HERBAL
THERAPY

Herbal Therapy nudi široku paletu originalnih, vrhunski kvalitetnih proizvoda na prirodnoj bazi. Ono što naše proizvode čini posebnim je njihov glavni sastojak – ulje od konoplje koje je prava riznica dragocjenih, prijeko neophodnih tvari za očuvanje i unaprijeđenje ljudskog zdravlja.

Tvrtka Herbal Therapy osnovana je 2015. godine i od tada je prešla dalek put. Od male i nepoznate tvrtke izrasli smo u renomirani brand čije ime jamči za vrhunsku kvalitetu naših proizvoda i usluga. Kako bi svojim korisnicima pružili samo najbolju kvalitetu, konstantno se usavršavamo i osluškujemo potrebe tržišta i naših korisnika. Naša tvrtka registrirana je na Trgovačkom sudu u Zagrebu kao ekskluzivni
distributer proizvoda na bazi industrijske konoplje na području Republike Hrvatske. Svi proizvodi koje možete pronaći u našem web shopu proizvedeni su na bazi industrijske konoplje na prirodan način, te posjeduju sve potrebne certifikate i dokaze
kvalitete.

 

NAŠA PRIČA

SPORTAŠI

Istaknuli bismo suradnju sa ljekarnama, sportašima, terapeutima i
salonima za medicinsku masažu koji su prepoznali naše proizvode kroz
napredak u svojim rezultatima.

PREHRANA

Konopljino ulje jedino je jestivo biljno ulje koje sadrži idealan omjer omega-
3 i omega-6 višestruko nezasićenih masnih kiselina. Prehrambeni
proizvodi od konoplje ne sadrže niti jedan poznati alergen, stoga su
izvanredno pogodni za sve osobe.

ZDRAVLJE

Zbog nutritivnih svojstava, konopljino ulje je savršeno za njegu kose i kože.
Vrlo lako je probavljivo i ne uzrokuje nadutost i plinove.

Svi proizvodi koje možete pronaći u našem web shopu proizvedeni su na bazi industrijske konoplje na prirodan način, te posjeduju sve potrebne certifikate i dokaze kvalitete.

NAŠA VIZIJA

Od početka naše priče glavni cilj i vizija bili su nam ljude upoznati i vratiti im vjeru u svojstva industrijske konoplje koju se s pravom smatra biljkom budućnosti, ali prije svega ostalog, zdravlje naših korisnika uvijek nam je na prvom mjestu i svjesni smo kako je u Hrvatskoj teško doći do kvalitetnih prirodnih proizvoda po povoljnim cijenama.

Mi smo to odlučili promijeniti na bolje!

I u tome smo jako brzo i uspjeli te smo zahvaljujući svojem trudu i odličnom timu u jako kratkom vremenu ostvarili vrhunske rezultate i okupili mnoštvo zadovoljnih korisnika koji nam se uvijek vraćaju. Iako smo u poslovanju nailazili na mnoštvo prepreka i zakonskih ograničenja uzrokovanih manjkom znanja o industrijskoj konoplji i načinima njena korištenja, naša misija bila je uspješna i ostvarili smo njen pun potencijal.

Sve je to dovelo do vrhunske kvalitete proizvoda koje nudimo i zadovoljstva naših vjernih kupaca i potrošača koji su naš glavni pokretač razvoja i poslovne stabilnosti, te do održavanja kvalitetnog odnosa sa našim poslovnim partnerima kojima uvijek jamčimo kvalitetu proizvoda, njihovu sigurnost i produktivnost.

Ovim putem se još jednom želimo zahvaliti svim našim vjernim kupcima, koji nam se uvijek vjerno vraćaju i zbog kojih smo i ostvarili naš današnji potencijal, te suradnju sa ljekarnama i trgovačkim lancima u kojima su naši proizvodi dostupni širem krugu potrošača diljem Hrvatske.

Kako bi i dalje bili u korak sa potrebama i željama naših korisnika kojih je iz dana u dan sve više, odlučili smo se na pokretanje web shopa u kojem će potrošači moći na najbrži i njima najpraktičniji način doći do naših proizvoda, saznati sve o njima i načinima njihove primjene u svakodnevnom životu.

KONTAKT

Adresa

Petkova 24, Okunšćak (Općina Rugvica)

E-mail

info@herbal-therapy.hr

Telefon

+385 1 5623 888

NEWSLETTER

Upišite svoju e-mail adresu, pretplatite se na dobivanje najnovijih akcija i vijesti.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu