Herbal Therapy d.o.o.

Tvrtka Herbal Therapy d.o.o koje je registrirano kod Trgovačkog suda u Zagrebu Ekskluzivni distributer za proizvode na bazi industrijske konoplje za RH. Na tržištu od 2015 godine i zahvaljujući tome što u svom radu težimo vrhunskoj kvaliteti, iskustvu te stalnom praćenju potreba tržišta razvili smo se renomiranu tvrtku čije ime postaje potvrda i jamstvo kvalitete.

Vodeći brand u Hrvatskoj s proizvodima od konoplje

Proizvodi sa svim potrebnim certifikatima

Prehrana iz EKO uzgoja proizvedena u RH

Potvrda jamstva i kvalitete

Naša priča

SPORTAŠI

Istaknuli bi suradnju sa ljekarnama, sportašima, terapeutima i salonima za medicinsku masažu koji su prepoznali naše proizvode kroz napredak u svojim rezultatima, što sportskim što kroz poboljšanje i očuvanje zdravlja.

PREHRANA

ULJE od konoplje je JEDINO jestivo biljno ulje koje sadrži IDEALAN omjer omega-3 i omega-6 višestruko nezasićenih masnih kiselina. Prehrambeni proizvodi od konoplje NE sadrže niti jedan poznati alergen, stoga su izvanredno pogodni za alergične osobe i osobe sa slabim imunitetom, bolestima probavnih organa.

ZDRAVLJE

Konzumiranje konopljinog ulja pomaže u sprječavanju visokog kolesterola i tlaka, povećava izdržljivost, vitalizira, ubrzava zacjeljivanje ozljeda, smanjuje upale, zadržavanje vode u organizmu, poboljšava imunološke funkcije, smanjuje bol i oticanje kod artritisa, ublažava PMS, liječi bakterijske infekcije i jača funkcije mozga. Zbog nutritivnih svojstava, konopljino ulje je savršeno za njegu kose i kože. Vrlo lako je probavljivo i ne uzrokuje nadutost i plinove.

Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu, pretplatite se na dobivanje vijesti od našeg newslettera. Budite prvi koji će saznati informacije o aktualnim popustima i akcijama, te novosti o proizvodima od konoplje.

Kontakt

Herbal Therapy d.o.o.
Petkova 24, Okunšćak (Općina Rugvica)
Nazovite nas na: +385 1 5623 888
Ili pišite na info@herbal-therapy.hr

Proizvode tvrtke Herbal Therapy d.o.o koje je registrirano kod Trgovačkog suda u Zagrebu kao ekskluzivni distributer za proizvode na bazi industrijske konoplje za RH, od sada možete naručiti i preko webshopa.

Copyright © 2019 – Herbal-therapy.hr All rights reserved.

X
Na vrh