Ulje konoplje za kožu

ulje konoplje

Konopljino ulje je dobilo na popularnosti u posljednjih nekoliko godina, budući da je prethodna stigma povezana s proizvodima od konoplje nastavila nestajati. Zahvaljujući sve većem postotku legalizacije i mnoštvu informacija o industrijskoj konoplji, ona je dostupna u preko 45 država u svijetu.

Lako je za shvatiti zašto je industrijska konoplja tako popularna : iznimno je bogata raznim važnim vitaminima, mineralima i drugim tvarima, uključujući bjelančevine, omega-3 i omega-6 masne kiseline, netopljiva vlakna, vitamine A i B, magnezij, željezo , kalcij, cink, fosfor i još mnoge druge.

ulje konoplje cijena

Prednosti koje ulje konoplje donosi vašoj koži

 

Ulje konoplje pomaže zadržati hidrataciju kože

 

Lipidi u konopljinom ulju slični su lipidima koji se nalaze u vašoj koži, što ulje konoplje čini izvanrednim prirodnim zaštitnim i hidratatizirajućim sredstvom. Dodavanjem konopljinog ulja u svakodnevnu rutinu njege kože možete povećati elastičnost vaše kože s vremenom, što može učiniti čuda u preokretu nekih učinaka uzrokovanih umornom, suhom ili dehidriranom kožom.

 

Ulje konoplje bogato je vitaminima i hranjivim tvarima za kožu

 

Konopljino ulje ima visoku razinu vitamina A i B, koji igraju ulogu u jačanju i izgradnji zdravog tkiva i održavanju vaše kože svježom i zdravom. Također, sarži i visoku razinu magnezija, kalija, željeza, kalcija, fosfora i cinka, a svaki od njih ima svoje važne blagodati za vaše tijelo i kožu. Zbog toga će vam konzumacija ulja od konoplje ili upotreba prirodne kozmetike od konoplje pomoći da ojačate vaše cjelokupno zdravlje kože zbog pozamašne količine vitamina i minerala koje industrijska konoplja nosi u sebi.

 

ulje konoplje

 

Konopljino ulje smanjuje akne i osip na koži

 

U raznim istraživanjima, poput istraživanja liječnika iz AHEPA Sveučilišne Bolnice u Thessalonikiju,  dokazano je da konopljino ulje  ima protuupalno djelovanje. Kada koristite kreme na bazi konoplje na koži, pomažete ublažiti razne oblike upala kao i  smanjiti suhoću kože i nastanak akni. Te procese omogućava gama-linolenska kiselina koja pomaže u kontroli hormona koji obično dovode do izbijanja akni.

 

Konopljino ulje ima anti-age svojstva

 

Osim što vlaži i umiruje kožu, ulje konoplje ima anti-age svojstva. Ulje konoplje može pomoći u smanjenju sitnih linija i bora kao i spriječiti razvoj znakova starenja.Linoleinska kiselina i oleinska kiselina koje se nalaze u konopljinom ulju, koje tijelo samostalno ne proizvodi, igra presudnu ulogu u zdravlju kože i sprečavanju starenje kože, stoga se savjetuje da se dodaju u prehranu i rutinu u njezi kože.

 

ulje konoplje

Konopljino ulje kontrolira proizvodnju masnoće

 

Ulje konoplje savršeno je za većinu tipova kože jer hidratizira vašu kožu bez začepljenja pora. Ono pomaže i uravnotežiti masnu kožu, hidrirajući je i regulirajući proizvodnju masnoće u koži. Suhoća kože također može uzrokovati prekomjerno stvaranje masnoće, što kao posljedica može biti nastanak akni.

 

Konoplja sadržava prirodni vitamin D

 

Vitamin D dobivate od sunca, ali ga možete dobiti i od ulja industrijske konoplje. Konoplja je jedini poznati biljni izvor vitamina D. Zašto nam je potreban? Prvenstveno jer je ključan za apsorpciju kalcija. Vitamin D je “ključ” koji tijelu omogućuje pristup kalciju kojeg konzumirate kroz prehranu. Bez toga, završite s lomljivim kostima, slabim mišićima i slabijim zdravljem. Vaša koža treba kalcij da bi bila svilenkasto glatka i meka!

 

 

Kupite Herbal Therapy konopljino ulje i oduševite svoju kožu!

Proširite znanje o industrijskoj konoplji uz gostovanje naše Ksenije Bilalović, voditeljice prodaje i marketinga, u emisiji “Doktor u kući” na Mreža TV kanalu.

Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu, pretplatite se na dobivanje vijesti od našeg newslettera. Budite prvi koji će saznati informacije o aktualnim popustima i akcijama, te novosti o proizvodima od konoplje.

Kontakt

Herbal Therapy d.o.o.
Petkova 24, Okunšćak (Općina Rugvica)
Nazovite nas na: +385 1 5623 888
Ili pišite na info@herbal-therapy.hr

Proizvode tvrtke Herbal Therapy d.o.o koje je registrirano kod Trgovačkog suda u Zagrebu kao ekskluzivni distributer za proizvode na bazi industrijske konoplje za RH, od sada možete naručiti i preko webshopa.

Copyright © 2019 – Herbal-therapy.hr All rights reserved.

X
Na vrh