Novosti

Pozitivni učinci konoplje

Konoplja (Cannabis sativa L.) je korištena u Kini prije najmanje 10.000 godina. “Ma”, kako Kinezi nazivaju konoplju, im je davala vrlo ukusno i hranjivo sjemenje, a vrlo rano su naučili i koristiti gotovo neuništivo vlakno koje se dobije od njenih stabljika. Još u “Shen nung pen Ts’ao king”, knjizi s kineskim medicinskim i poljoprivrednim uputama,

Čitajte više…

Najbolje ulje u prirodi

Ulje konoplje dobiva se hladnim prešanjem (najčešće sjemenki) industrijske konoplje. Može li ulje konoplje “opiti”? Ne. Ulje od industrijske konoplje ne sadrži psihoaktivne supstance koje imaju opijajuće (narkotičko) djelovanje, tako da ga možete koristiti bez bojazni. Iako se konopljino ulje može proizvoditi od svih dijelova biljke, ono je najbolje kada se proizvodi samo od sjemenki.

Čitajte više…

Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu, pretplatite se na dobivanje vijesti od našeg newslettera. Budite prvi koji će saznati informacije o aktualnim popustima i akcijama, te novosti o proizvodima od konoplje.

Kontakt

Herbal Therapy d.o.o.
Petkova 24, Okunšćak (Općina Rugvica)
Nazovite nas na: +385 1 5623 888
Ili pišite na info@herbal-therapy.hr

Proizvode tvrtke Herbal Therapy d.o.o koje je registrirano kod Trgovačkog suda u Zagrebu kao ekskluzivni distributer za proizvode na bazi industrijske konoplje za RH, od sada možete naručiti i preko webshopa.

Copyright © 2019 – Herbal-therapy.hr All rights reserved.

X
Na vrh