CBD

Industrijska konoplja, ili kako je od milja nazivaju “biljka budućnosti” pojam je o kojemu se u zadnjih nekoliko godina sve češće priča. Ali, iako danas sve više prodire u javnost, konoplja nije nova biljka. Naprotiv, koristi se još od davnina. Povijesni zapisi kazuju kako se konoplja u Europi prvi put pojavila otprilike 1200 godina prije nove ere. Od država s najdužom povijesti uzgoja i korištenja konoplje prednjači Kina u kojoj postoji 6000 godina duga tradicija uzgoja i korištenja ove biljke u različite medicinske i industrijske svrhe. Mogli bismo ići čak toliko daleko i reći da je konoplja jedna od najbitnijih biljki za povijest čovječanstva. Ali, čak i uz tako bogatu povijest danas su većini ljudi na spomen konoplje prve asocijacije marihuana i droga, što nas ne treba začuditi jer su marihuana kakvu je općenito poznajemo i konoplja praktički biljke “sestre”.

Proširite znanje o industrijskoj konoplji uz gostovanje naše Ksenije Bilalović, voditeljice prodaje i marketinga, u emisiji “Doktor u kući” na Mreža TV kanalu.

Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu, pretplatite se na dobivanje vijesti od našeg newslettera. Budite prvi koji će saznati informacije o aktualnim popustima i akcijama, te novosti o proizvodima od konoplje.

Kontakt

Herbal Therapy d.o.o.
Petkova 24, Okunšćak (Općina Rugvica)
Nazovite nas na: +385 1 5623 888
Ili pišite na info@herbal-therapy.hr

Proizvode tvrtke Herbal Therapy d.o.o koje je registrirano kod Trgovačkog suda u Zagrebu kao ekskluzivni distributer za proizvode na bazi industrijske konoplje za RH, od sada možete naručiti i preko webshopa.

Copyright © 2019 – Herbal-therapy.hr All rights reserved.

X
Na vrh