Dobro došli na stranicu tvrtke Herbal Therapy

Herbal Therapy je brand koji u svojoj ponudi nudi široku paletu proizvoda koji su originalni, vrhunske kvalitete, inovativni i prije svega 100% na prirodnoj bazi. Ono što naše proizvode čini posebnim je njihov glavni sastojak – ulje od konoplje koje je samo po sebi prava riznica dragocjenih tvari koje su prijeko neophodne za očuvanje i unaprijeđenje ljudskog zdravlja.

Naša tvrtka registrirana je na Trgovačkom sudu u Zagrebu kao ekskluzivni distributer proizvoda na bazi industrijske konoplje na području Republike Hrvatske.

Tvrtka Herbal Therapy osnovana je 2015. godine i od tada je prešla dalek put. Od male i nepoznate tvrtke izrasli smo u renomirani brand čije ime jamči za vrhunsku kvalitetu naših proizvoda i usluga. Kako bi svojim korisnicima pružili samo najbolju kvalitetu, konstantno se usavršavamo i osluškujemo potrebe tržišta i naših korisnika.

Vodeći brand u Hrvatskoj s proizvodima od konoplje

Proizvodi sa svim potrebnim certifikatima

Prehrana iz EKO uzgoja proizvedena u RH

Potvrda jamstva i kvalitete

Naša priča

SPORTAŠI

Istaknuli bismo suradnju sa ljekarnama, sportašima, terapeutima i salonima za medicinsku masažu koji su prepoznali naše proizvode kroz napredak u svojim rezultatima, što sportskim, što kroz poboljšanje i očuvanje zdravlja.

PREHRANA

Ulje od konoplje je jedino jestivo biljno ulje koje sadrži idealan omjer omega-3 i omega-6 višestruko nezasićenih masnih kiselina. Prehrambeni proizvodi od konoplje ne sadrže niti jedan poznati alergen, stoga su izvanredno pogodni za alergične osobe i osobe sa slabim imunitetom, bolestima probavnih organa.

ZDRAVLJE

Konzumiranje konopljinog ulja pomaže u sprječavanju visokog kolesterola i tlaka, povećava izdržljivost, vitalizira, ubrzava zacjeljivanje ozljeda, smanjuje upale, zadržavanje vode u organizmu, poboljšava imunološke funkcije, smanjuje bol i oticanje kod artritisa, ublažava PMS, liječi bakterijske infekcije i jača funkcije mozga. Zbog nutritivnih svojstava, konopljino ulje je savršeno za njegu kose i kože. Vrlo lako je probavljivo i ne uzrokuje nadutost i plinove.

Svi proizvodi koje možete pronaći u našem web shopu proizvedeni su na bazi industrijske konoplje na prirodan način, te posjeduju sve potrebne certifikate i dokaze kvalitete.

Naša vizija

Od početka naše priče glavni cilj i vizija bili su nam ljude upoznati i vratiti im vjeru u ljekovita svojstva industrijske konoplje koju se s pravom smatra biljkom budućnosti.

Ali prije svega ostalog, zdravlje naših korisnika uvijek nam je na prvom mjestu i svjesni smo kako je u Hrvatskoj teško doći do kvalitetnih prirodnih proizvoda po povoljnim cijenama.

Mi smo to odlučili promijeniti na bolje!

I u tome smo jako brzo i uspjeli, te smo zahvaljujući svojem trudu i odličnom timu u jako kratkom vremenu ostvarili vrhunske rezultate i okupili mnoštvo zadovoljnih korisnika koji nam se uvijek vraćaju.

Iako smo u poslovanju nailazili na mnoštvo prepreka i zakonskih ograničenja uzrokovanih manjkom znanja o industrijskoj konoplji i načinima njena korištenja, naša misija bila je uspješna i ostvarili smo njen pun potencijal.

To je sve dovelo do vrhunske kvalitete proizvoda koje nudimo i zadovoljstva naših vjernih kupaca i potrošača koji su naš glavni pokretač razvoja i poslovne stabilnosti, te do održavanja kvalitetnog odnosa sa našim poslovnim partnerima kojima uvijek jamčimo kvalitetu proizvoda, njihovu sigurnost i produktivnost.

Ovim putem se još jednom želimo zahvaliti svim našim vjernim kupcima, koji nam se uvijek vjerno vraćaju i zbog kojih smo i ostvarili naš današnji potencijal, te suradnju sa ljekarnama i trgovačkim lancima u kojima su naši proizvodi dostupni širem krugu potrošača diljem Hrvatske.

Kako bi i dalje bili u korak sa potrebama i željama naših korisnika kojih je iz dana u dan sve više, odlučili smo se na pokretanje web shopa u kojem će potrošači moći na najbrži i njima najpraktičniji način doći do proizvoda koji su im prijeko potrebni radi očuvanja zdravlja, saznati sve o proizvodima koje nudimo i načinima njihove primjene u svakodnevnom životu.

Industrijska konoplja webshop

U našem asortimanu možete pronaći 50-ak proizvoda na bazi konoplje. Sve proizvode možete pronaći na našim stranicama svrstane u odgovarajuće kategorije kako bi na najbrži način pronašli točno što Vam treba.

Naše kategorije sadrže proizvode kao što su masažni gelovi, kozmetički proizvodi i prehrambeni proizvodi na bazi konoplje, a njihovu kvalitetu prepoznale su ljekarne, sportaši, terapeuti i razni saloni za medicinsku masažu, njegu i uljepšavanje.

Ljekovita svojstva industrijske konoplje pomažu nam da na prirodan i zdrav način rješimo zdravstvene i kozmetičke probleme kao što su: spriječavanje visokog kolesterola i tlaka, povećanje opće izdržljivosti i vitalnosti cijelog organizma, ubrzano zarastanje rana i ozljeda, smanjenje i uklanjanje upalnih procesa, pojačavanje funkcioniranja imonološke funkcije, uklanjanje boli i oticanja kod artritisa, ublažavanje PMS simptoma kod žena, liječenje bakterijskih infekcija i općenito poboljšavanje i jačanje funkcije mozga.

Zbog svojih prirodnih hranjivih sastojaka ulje konoplje savršen je preparat za njegu kose i kože.

Važno je naglasiti da su svi naši proizvodi usklađeni sa zakonodavstvom Europske unije i certificirani, te poštuju sve standarde propisane za kozmetičke proizvode. Prehrambeni proizvodi iz naše ponude također su certificirani, te što je najbitnije ekološki uzgojeni i pripremljeni na ručni način.

Vrhunsku kvalitetu i potpunu sigurnost naših proizvoda jamči i činjenica što ih mogu konzumirati i djeca od 3 godine starosti.

Ukoliko vam trebaju konzultacije oko odabira pravog proizvoda po Vašoj mjeri, ili imate bilo kakvih pitanja, stručno i ljubazno osoblje Herbal Therapy-ja Vam je uvijek na raspolaganju.

Kontaktirati nas možete putem maila na info@herbal-therapy.hr ili na broj telefona 01/5623 888 od ponedjeljka do petka od 09-17.00 h.

Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu, pretplatite se na dobivanje vijesti od našeg newslettera. Budite prvi koji će saznati informacije o aktualnim popustima i akcijama, te novosti o proizvodima od konoplje.

Kontakt

Herbal Therapy d.o.o.
Petkova 24, Okunšćak (Općina Rugvica)
Nazovite nas na: +385 1 5623 888
ili pišite na info@herbal-therapy.hr

Proizvode tvrtke Herbal Therapy d.o.o koje je registrirano kod Trgovačkog suda u Zagrebu kao ekskluzivni distributer za proizvode na bazi industrijske konoplje za RH, od sada možete naručiti i preko webshopa.

Copyright © 2019 – Herbal-therapy.hr All rights reserved.

X
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu
    Na vrh