Šampon na bazi kozjeg mlijeka i meda 5L

Proizvod sa 5 zvjezdica
Proizvođač Herbal Therapy
Dostupnost na skladištu
Kod proizvoda PBS173
Dimenzije proizvoda
Količina 5 L
Duljina 28 cm
Širina 33 cm
200.00 kn 150.00 kn

Ljekovita svojstva kozjeg mlijeka, ali i kozmetički proizvodi pripravljeni od njega, čovjeku su poznati već stoljećima. Poznato je da je Kleopatra svoju ljepotu i mladolik izgled dugovala upravo kupkama od kozjeg mlijeka. Od nedavno, na našem tržištu dostupan je i HERBAL THERAPY ŠAMPON na bazi Kozjeg mlijeka i meda linija za njegu suhe i beživotne kose . Proteini kozjeg mlijeka i keratin obnavljaju narušenu strukturu kose, poboljšavaju fleksibilnost i sprječavaju pucanje vrhova.

Proizvodi iz ove linije nježno čiste kosu i vlasište, intenzivno obnavljaju narušenu unutarnju strukturu kose, hidratiziraju, vraćaju kosi zdrav izgled i mekoću, te pružaju efekt blistavosti i sjaja. Velik udio amino-kiselina čini med savršenim preparatom za suhu i oštećenu kosu. Šećeri pomažu da kosa postane glatka, a tanini osiguravaju prirodan sjaj. Zbog blagog antibakterijskog djelovanja, idealan je za obojenu kosu i vlasište koje ima problema s peruti.

MED :Velik udio amino-kiselina čini med savršenim preparatom za suhu i oštećenu kosu. Šećeri pomažu da kosa postane glatka, a tanini osiguravaju prirodan sjaj. Zbog blagog antibakterijskog djelovanja, idealan je za obojenu kosu i vlasište koje ima problema s peruti.

Zašto ga odabrati:

  • zdrav izgled
  • mekoća
  • efekt blistavosti i sjaj
  • blago antibakterijsko djelovanje
  • protiv peruti