• Pravila upotrebe

    Ovo je stranica Herbal Therapy ( u daljem tekstu: “Herbal Therapy”) Uvjeti navedeni u nastavku teksta odnose se na sadržaj i korištenje web stranice Herbal Therapy . Korištenjem web stranice Herbal Therapy , posjetilac (u daljem tekstu: “Korisnik”) prihvaća navedene uvjete.

    Korištenje

    Korisnik može koristiti ovu web stranicu, kao i informacije, podatke, softver, usluge i druge sadržaje koje na ovoj web stranici nude Herbal Therapy i treće osobe(u daljem tekstu zajedno: “sadržaj”) isključivo u svrhu ostvarivanja informacija. Zabranjeno je koristiti ovu web stranicu i njen sadržaj na način koji će prouzrokovati štetu drugim internet korisnicima ili Herbal Therapy ili na način koji se može negativno odraziti na adekvatno funkcioniranje web stranice ili njenog sadržaja. Isto tako zabranjeno je koristiti dijelove web stranice koji nisu dostupni općoj javnosti pod lažnim imenom ili izbjegavajući mjere zaštite.

    Intelektualna svojina

    Web stranica i različiti elementi sadržaja, uključujući tekstove, fotografije, zaštitne slogane, logotipe, fotografska i grafička rješenja web stranice, intelektualno su vlasništvo SFF-a i/ili lica koja su to pravo prenijela na njega. Zabranjeno je umnožavanje ili objavljivanje sadržaja bez pismenog odobrenja SFF-a, osim kada je tehnički neophodno konsultirati web stranicu i sadržaj i koristiti ga u skladu sa ovim uvjetima. SFF zadržava pravo da ne postavi određene linkove na svoju web stranicu, posebice na dijelove koji nisu na početnoj stranici (deep links) ili na linkove koji vode na stranice na kojima korisnici vide web stranicu SFF-a u okviru neke druge stranice (framed links).