• O nama

  Tvrtka Herbal Therapy d.o.o koje je registrirano kod Trgovačkog suda u Zagrebu Ekskluzivni distributer za proizvode na bazi industrijske konoplje za RH. Na tržištu od 2015 godine i zahvaljujući tome što u svom radu težimo vrhunskoj kvaliteti, iskustvu te stalnom praćenju potreba tržišta razvili smo se renomiranu tvrtku čije ime postaje potvrda i jamstvo kvalitete.

  Pouzdano i potaknuti iskustvom možemo potvrditi da daju vrhunske rezultate što nas tjera dalje i dokazuje da smo na pravom putu. Istaknuli bi suradnju sa ljekarnama, sportašima, terapeutima i salonima za medicinsku masažu koji su prepoznali naše proizvode kroz napredak u svojim rezultatima, što sportskim te kroz poboljšanje i očuvanje zdravlja.

  Nadamo se da ćete i sami što putem weba, Facebooka ili kroz direktan kontakt s nama isprobati naš asortiman i sami se uvjeriti u kvalitetu našeg programa.

  Sjemenka konoplje koristi se u prehrambenoj (hrana za ljude i životinje) i kozmetičkoj industriji (preparati za njegu kože, kose i noktiju). ULJE od konoplje je JEDINO jestivo biljno ulje koje sadrži IDEALAN omjer omega-3 i omega-6 višestruko nezasićenih masnih kiselina. Prehrambeni proizvodi od konoplje NE sadrže niti jedan poznati alergen, stoga su izvanredno pogodni za alergične osobe i osobe sa slabim imunitetom, bolestima probavnih organa. U kombinaciji sa drugim ljekovitim biljem kao što su kesten,gavez, mentol, eukaliptus konoplja je idealan saveznik u borbi protiv bolova za gotovo sve organske sustave, pogotovo na koštano-mišićni..

  Bolovi u mišićima i zglobovima pogađaju sve dobne skupine, a najčešći su u starijoj populaciji jer starenjem dolazi do slabosti mišića i promjena na hrskavici. Osim kralježnice pogođeni su zglobovi, a tome pogoduje i pretilost, također jedna od bolesti suvremenog društva. Bolesti sustava za pokretanje (kosti, zglobovi, mišići) ...najčešći su medicinski problemi, a iako nisu životno opasne bolesti, za bolesnika su vrlo neugodne jer je njihova prisutnost praćena pojavom boli te smanjenom i otežanom pokretljivošću..

  Razvoj bolesti dovodi do gubitka funkcije zglobova ili mišića, a time i do loše kvalitete života i gubitka radne sposobnosti, što je velik socioekonomski i javnozdravstveni problem. Osim degenerativnih bolesti, lokomotorni sustav pogađaju i ozljede kao što su uganuća, iščašenja i istegnuća koja se događaju kod pretjeranih napora na radnom mjestu ili prilikom sportskih i rekreativnih aktivnosti.

  Ulje sjemenki konoplje je orašastog okusa i zelene boje. Nije ga preporučljivo koristiti za prženje jer se uništavaju vrijedni sastojci. Konzumiranje konopljinog ulja pomaže u sprječavanju visokog kolesterola i tlaka, povećava izdržljivost, vitalizira, ubrzava zacjeljivanje ozljeda, smanjuje upale, zadržavanje vode u organizmu, poboljšava imunološke funkcije, smanjuje bol i oticanje kod artritisa, ublažava PMS, liječi bakterijske infekcije i jača funkcije mozga. Zbog nutritivnih svojstava, konopljino ulje je savršeno za njegu kose i kože. Vrlo lako je probavljivo i ne uzrokuje nadutost i plinove. U našoj trgovini možete pronaći naše domaće, hrvatsko hladno prešano konopljino ulje iz organskog uzgoja. Uzmite svoju dozu zdravlja!.


  Ekskluzivni distributer za RH: Herbal Therapy drustvo s ogranicenom odgovornoscu za trgovinu i usluge.
  Skraceni naziv Herbal Therapy d.o.o
  Jedini Osnivac i direktor od 2014 godine Ljubica Maric
  Sjedište firme Petkova 24 Okunscak 10 370 Dugo Selo
  Temeljni kapital 20 000 kn u cjelosti.
  Oib 72578078686
  Registracijski br. 080944645 .
  Maticni br. 4328914
  Upisan na Trgovackom sudu Zagreb.
  Br. Racuna ZABA: HR1323600001102458777
  tel: 01 5623 888
  www.herbal-therapy.hr